Gode ting at lave på ferie

Er du taget på ferie i løbet af sommeren? Så kender du nok til, at det kan blive for meget blot at sole sig hele tiden. Man vil gerne lave noget sammen med sin familie eller gode venner, og ikke kun ligge ved poolen og sole sig. Vi har en masse gode forslag, som vi har skrevet ned til dig i dette indlæg. Så læs med for at blive inspireret til idéer til din næste ferie!

Sjove spil på terrassen

En af de klassiske ting at lave er at spille spil. Det bliver aldrig kedeligt, specielt ikke når man er på ferie. Det er altid dejligt at sidde på terrassen under parasollen, og spille kort. Specielt 500, røvhul eller casino er rigtig sjovt at spille for hele familien. I kan lave en liste, hvor der står hvor mange gange man har vundet. Så kan I regne ud, når ferien er gået, hvem der vundet flest gange, og dermed har vundet den samlede kamp.

Tag på vinsmagning

Vinsmagninger rigtig hyggelige, og det kan man hurtigt få en dag til at gå med. Specielt hvis du er nede i Europa i Italien, Spanien eller Frankrig, så kan du smage nogle rigtig gode vine. Men husk at drikke med måde, så du ikke opbygger en alkoholafhængighed. Det kan nemlig godt ske, hvis man har en tendens til at drikke for meget. Er du allerede inde i en ond cirkel, så er det en god idé at søge alkoholrådgivning.

Tage på stranden

Hvis du er træt af kun at ligge ved poolen, så tag en stranddag. Find den nærmeste strand på Google, og tag bilen, bussen eller cyklen afsted. En god idé er at pakke nogle kolde drikkevarer og lidt snacks til dagen, så du ikke er afhængig af at skulle købe det dernede. Derudover er det vigtigt at huske solcremen, da man virkelig kan blive rød ellers. Solen står højest fra 13 til 15, så hav gerne en parasol med til det tidsrum. Det er aldrig en god idé at sole sig på det tidspunkt.

Lege til de små

De små kan altid finde på sjove lege selv, men skulle de mangle inspiration, så er der en masse lege man kan lave i ferieboligen. De kan bade i poolen, sætte en net op og spille fodboldtennis, lege gemmeleg og ellers nyde en masse kolde sodavand. Rigtig god ferie!