Den aktive ferie

Elsker du også at være på de lidt mere aktive ferier fremfor de kedelige charterferier? Eller elsker du begge former? Jamen så længe du ønsker at komme på en aktiv ferie, er du det rigtige sted. For jeg har nemlig samlet mine bedste forslag til, hvad du eller I kan lave på jeres aktive ferie. Der er mange forskellige måder, at man kan skrue det sammen på, og der er ikke en rigtig eller forkert måde at gøre det på.

Vandreferien

Denne form for rejse er blevet meget populært blandt de unge, da det typisk er en rejseform, som man benytter sig af i sit sabbatår. Det er virkelig også en fantastisk måde at rejse verden rundt på, hvor du får oplevet den flotte natur og kulturen de steder I tager hen. Med denne rejse vil du med sikkerhed få en oplevelse for livet, som du aldrig vil glemme.

Cykelferien

Med denne rejseform skal du være meget opmærksom på, hvilket niveau du skal være på. Hvert niveau repræsenter forskellige svaghedsgrader, så du altid er sikre at kunne komme med, uanset om du er erfaren eller bare ønsker hygge, som følger med denne rejseform Du kan på denne ferie opleve naturen og folket i området, mens du flytter dig rundt på kort tid.

Bjergbestigning

Du vil få en helt speciel opleve med denne rejse, som du sent vil glemme. Når du når til toppen af bjerget, er det noget helt særligt og en stor forløsning. Udover den fantastiske følelse til slut vil du både opleve natur, kultur og skønhed. Men efter flere dage vil du også opleve udmattelse, stædighed og stolthed, når du endelig vil ramme toppen.

Adventure rejser

Du vil helt klar få mest ud af din ferie ved at vælge en adventure rejse, da du kan inddrage vandring, cykling, yoga, surfing, dykning eller bjergbestigning. Du skal bare vælge den destination, som du ønsker at opleve mere af. Du kan opleve alle disse fede oplevelser alene, så du kan bygge dig selv, men du kan også tage din gode ven, veninde eller familie med under armen til jeres livs eventyr. Du kan også tilmelde dig en grupperejse, hvor du kommer til at opleve lige det, som du ønsker. Der findes rigtig mange af disse grupperejser, så der burde nok være én, som vil ramme plet til dig.

Når du kommer hjem fra en aktiv ferie, kan du godt opleve, at du vil have eller få lidt ondt i kroppen. Det er ganske normalt, men det kan være yderst ubehageligt at opleve. Så behandl dine rygproblemer med massage, det vil du sætte stor pris på.